Vi har arbejdet med dataindsamling og analyse i mere end 12 år.
Vi holder foredrag, giver indspark, opsætter NPS programmer og surveys via SMS eller SoMe. Vi laver Mystery Shopping, kundetilfredshedsundersøgelser, forskellige analyser, markedsundersøgelser og alt indenfor Mystery Calling & Mailing! Ring eller skriv hvis hvis du har en idé eller en konkret opgave – måske har I bare brug for en lille brainstorm?

Overblik

Her kan du finde information om nogen af de kompetencer vi har og ydelser vi leverer. Er du i tvivl, om vi kan hjælpe netop dig, eller har du noget andet i tankerne, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mystery Shopping

Mystery Shopping er, at sende en på forhånd instrueret konsulent ind i en butik og agere som en helt normal kunde. Mystery Shopperen observerer hvad der sker, og afrapporterer efterfølgende dette.

Læs mere »

Exit Interview

Ved Exit Inteviews spørger vi kunderne, der forlader butikken, om deres oplevelse. Interviewet er velegnet, hvis I ikke kender alle jeres kunder, og ønsker kundens feedback, mens den er i fisk erindring.

Læs mere »

Kundetilfredshed

En kundetilfredshedsundersøgelse giver jer et opdateret billede af kundernes syn på jer og en mulighed for at handle på den feedback der kommer. Desuden kan det give jer svar på, hvad kunderne forventer.

Læs mere »

Net Promotor Score

Stil det ”ultimative spørgsmål” og start arbejdet med aktivt at skabe loyale kunder. NPS er ikke bare en score men et system. Selvom mange tror det, er tilfredse kunder og loyale kunder IKKE det samme.

Læs mere »

Merchandising

Merchandising handler om, at have fyldte hylder og aldrig være out-of-stock. Vi kan hjælpe med trimning, planogrammer og se om din markedsføring er eksekveret. Alt med fuld fotodokumentation.

Læs mere »

Promotion

Promotion er at påvirke salget direkte ved at demonstrere, sample og sælge jeres produkter i butikken eller på strategiske steder for den rette målgruppe. Vi kan hjælpe dig med jeres in-store aktiviteter.

Læs mere »

Mystery Calling

Vil I være kundeorienterede, skal I sikre jer, at medarbejderne i kontaktcenteret både kender og møder, de forventninger jeres kunder har. Vi laver både inbound kald og kan “blande os” i jeres “outbound” kald.

Læs mere »

Foredrag

Vi har igennem en lang årrække analyseret, rådgivet og trænet det meste af detail- og restaurationsbranchen i Norden især, men også i resten af Europa om gode kundeoplevelser.

Ring på tlf. +45 8933 7070 hvis du vil vide mere

Markedsundersøgelse

Ved hjælp af en moderne og intuitiv brugergrænseflade har I mulighed for at dykke ned i enkelte områder af forretningen og sammenligne distrikter, regioner eller lande.

Ring på tlf. +45 8933 7070 hvis du vil vide mere

Analyser

Vi laver forskellige korrelations- og regressionsanalyser men også kontaktpunktsanalyser der giver en dybere indsigt i kundens beslutningsmønster. Her får du får kortlagt alle de kontaktpunkter, der skaber kundens samlede oplevelse.

Læs mere »

Strategiudvikling

Få udviklet en strategi der kan være et fælles udgangspunkt for virksomhedens arbejde. En strategi der kan drive og give alle, fra øverste ledelse til de der møder kunderne, energi og lyst til at nå de fælles mål.

Ring på tlf. +45 8933 7070 hvis du vil vide mere.

Strategieksekvering

Strategien er det fælles fundament, alle kender og bør arbejder ud fra. Vi kobler den til en arbejdsform, der hele tiden udvikler og indfrier mål og delmål på vejen. Vi arbejder, som bl.a. Google, med OKR (Objectives and Key Results).

Ring på tlf. +45 8933 7070 hvis du vil vide mere.

Kontakt os nemt og hurtigt