Overblik

Vi har arbejdet med dataindsamling og analyse i mere end 12 år.

Vi holder foredrag, giver indspark, opsætter NPS programmer og surveys via SMS eller SoMe. Vi laver Mystery Shopping, kundetilfredshedsundersøgelser, forskellige analyser, markedsundersøgelser og alt indenfor Mystery Calling & Mailing! Ring eller skriv hvis hvis du har en idé eller en konkret opgave – måske har I bare brug for en lille brainstorm?

Kontakt os nemt og hurtigt

Mystery Shopping

Mystery Shopping er, at sende en på forhånd instrueret konsulent ind i en butik og agere som en helt normal kunde. Mystery Shopperen observerer hvad der sker, og afrapporterer efterfølgende dette.

Exit Interview

Ved Exit Inteviews spørger vi kunderne, der forlader butikken, om deres oplevelse. Interviewet er velegnet, hvis I ikke kender alle jeres kunder, og ønsker kundens feedback, mens den er i fisk erindring.

Kundetilfredshed

En kundetilfredshedsundersøgelse giver jer et opdateret billede af kundernes syn på jer og en mulighed for at handle på den feedback der kommer. Desuden kan det give jer svar på, hvad kunderne forventer.

Net Promotor Score

Stil det ”ultimative spørgsmål” og start arbejdet med aktivt at skabe loyale kunder. NPS er ikke bare en score men et system. Selvom mange tror det, er tilfredse kunder og loyale kunder IKKE det samme.

Merchandising

Merchandising handler om, at have fyldte hylder og aldrig være out-of-stock. Vi kan hjælpe med trimning, planogrammer og se om din markedsføring er eksekveret. Alt med fuld fotodokumentation.

Promotion

Promotion er at påvirke salget direkte ved at demonstrere, sample og sælge jeres produkter i butikken eller på strategiske steder for den rette målgruppe. Vi kan hjælpe dig med jeres in-store aktiviteter.

Mystery Calling

Vil I være kundeorienterede, skal I sikre jer, at medarbejderne i kontaktcenteret både kender og møder, de forventninger jeres kunder har. Vi laver både inbound kald og kan “blande os” i jeres “outbound” kald.

Foredrag

Vi har igennem en lang årrække analyseret, rådgivet og trænet det meste af detail- og restaurationsbranchen i Norden især, men også i resten af Europa om gode kundeoplevelser.

Ring gerne hvis du vil vide mere.

Markedsundersøgelse

Ved hjælp af en moderne og intuitiv brugergrænseflade har I mulighed for at dykke ned i enkelte områder af forretningen og sammenligne distrikter, regioner eller lande.

Ring gerne hvis du vil vide mere.

Analyser

Vi laver forskellige korrelations- og regressionsanalyser men også kontaktpunktsanalyser der giver en dybere indsigt i kundens beslutningsmønster. Her får du får kortlagt alle de kontaktpunkter, der skaber kundens samlede oplevelse.

Strategiudvikling

Få udviklet en strategi der kan være et fælles udgangspunkt for virksomhedens arbejde. En strategi der kan drive og give alle, fra øverste ledelse til de der møder kunderne, energi og lyst til at nå de fælles mål.

Ring gerne hvis du vil vide mere.

Strategieksekvering

Strategien er det fælles fundament, alle kender og bør arbejder ud fra. Vi kobler den til en arbejdsform, der hele tiden udvikler og indfrier mål og delmål på vejen. Vi arbejder, som bl.a. Google, med OKR (Objectives and Key Results).

Ring gerne hvis du vil vide mere.

Virksomheder vi hjælper med at forbedre kundeoplevelsen

Som mystery shopper eller interviewer er du med til, at teste serviceniveauet hos en række af verdens største detail-, restaurations- og servicevirksomheder.
Herunder et udsnit at de kunder vi arbejder med.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan frit vælge mellem forskellige sjove og spændende opgave hos os. Den enkelte kæde vi arbejder for, har typisk en case – eller et scenarie – de gerne vil have testet.

Fokus for besøget kan således være alt fra vurdering af in- og eksteriør til personlig service eller salg. Vi vurderer løbende kvaliteten af dine gennemførte opgaver.

Først registrerer du dine oplysninger i vores system og vedhæfter en kort ansøgning. Dernæst får du en velkomstmail. Inden du kan tage opgaverne, skal du certificeres (tage en test). Når det er sket, taler vi sammen, og du briefes grundigt før din første rigtige opgave. Ansøg her.

Det afhænger helt af opgaven. Nogle opgaver er udlægsopgaver, hvor vi refunderer dit køb, og du kan beholde varen. Andre opgaver giver et honorar fra 100 til 500 kr. Vi forsøger at beregne en timeløn for opgaverne, så man kan tjene +130 i timen. Derfor er mystery shopping ikke et job, som man bliver rig af – kun på spændende oplevelser.

Som beskrevet hjælper vi andre virksomheder, med at arbejde med og undersøge kundeoplevelsen. I den forbindelse er der to veje man kan gå. Man kan spørge kunderne foran butikken (exit interviews), eller man kan sende en konsulent ud for anonymt at vurdere butikken (mystery shopping).