Mystery Calling

Vil I være en kundeorienteret virksomhed, skal I sikre jer, at medarbejderne i kontaktcenteret både kender og møder, de forventninger jeres kunder har.

Mystery Calling giver jer et klart billede af, om dette er tilfældet. Korrekt håndtering i kontaktcenteret betyder oftest både mere effektivitet, øget salg og flere loyale kunder.

Kommer du fra en offentlig organisation, kan vi også tilbyde Mystery Calling.

Vil I være en borgerorienteret kommune eller organisation, skal I sikre, at medarbejderne både kender og efterlever de retningslinjer, I sætter op. Mystery Calling giver jer et klart billede af, hvordan I håndterer telefonsamtalerne med borgerne. Vores analyser fra over 15 års arbejde med kommuner og statslige institutioner viser, at borgere i kommuner på landsplan foretager mindst 2 opkald for at få klaret 1 ærinde. På grund af uhensigtsmæssige telefonvaner modtages med andre ord op til dobbelt så mange opkald, som nødvendig – til gene for både jer og borgerne.

Kontakt os nemt og hurtigt

Klar til at prøve Mystery Calling?

80 % af virksomheder tror, de leverer en excellent service – 8 % af kunderne er enige! Det er 5-10 gange dyrere at finde en ny kunde end at fastholde en gammel. For mange er telefonen det primære kontaktpunkt.

Virksomheder vi hjælper med at forbedre kundeoplevelsen

Som mystery shopper eller interviewer er du med til, at teste serviceniveauet hos en række af verdens største detail-, restaurations- og servicevirksomheder.
Herunder et udsnit at de kunder vi arbejder med.

Jeres udbytte

  • Med Mystery Calling får I et klart billede af, hvordan I håndterer kundesamtalerne
  • Et stærkt udviklingsværktøj
  • Mulighed for rapportering på individniveau
  • Optimeret salg (mersalg, plussalg, krydssalg)
  • Optimering af service og kundeloyalitet

Hvordan kommer I i gang med Mystery Calling?

I samarbejde med jeres kontaktcenter (Call Center) definerer vi de specifikke fokusområder, der skal undersøges. Herefter udarbejder vi en række realistiske cases, der indeholder konkrete målepunkter. Til hver case udarbejdes eksakte baggrundsoplysninger og forventede modspørgsmål, så vi kan gennemføre casen helt autentisk. Vi briefer vores phonere og gennemfører over en aftalt periode opkaldene. Under perioden evaluerer vi den enkelte case med phonere og jer.

Når opkaldene er gennemført, analyserer vi resultaterne og leverer en samlet rapport med konklusioner, observationer og prioritering af indsatsområderne – så er I klar til udvikling. Kontakt os endelig, hvis I ønsker at høre mere om Mystery Calling.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan frit vælge mellem forskellige sjove og spændende opgave hos os. Den enkelte kæde vi arbejder for, har typisk en case – eller et scenarie – de gerne vil have testet.

Fokus for besøget kan således være alt fra vurdering af in- og eksteriør til personlig service eller salg. Vi vurderer løbende kvaliteten af dine gennemførte opgaver.

Først registrerer du dine oplysninger i vores system og vedhæfter en kort ansøgning. Dernæst får du en velkomstmail. Inden du kan tage opgaverne, skal du certificeres (tage en test). Når det er sket, taler vi sammen, og du briefes grundigt før din første rigtige opgave. Ansøg her.

Det afhænger helt af opgaven. Nogle opgaver er udlægsopgaver, hvor vi refunderer dit køb, og du kan beholde varen. Andre opgaver giver et honorar fra 100 til 500 kr. Vi forsøger at beregne en timeløn for opgaverne, så man kan tjene +130 i timen. Derfor er mystery shopping ikke et job, som man bliver rig af – kun på spændende oplevelser.

Som beskrevet hjælper vi andre virksomheder, med at arbejde med og undersøge kundeoplevelsen. I den forbindelse er der to veje man kan gå. Man kan spørge kunderne foran butikken (exit interviews), eller man kan sende en konsulent ud for anonymt at vurdere butikken (mystery shopping).