Merchandising

Merchandising går ud på at påvirke jeres salg positivt ved at have de rigtige produkter på de rigtige pladser i rette tid og mængde.

Vi repræsenterer dig og sørger for, at netop dine produkter er tilgængelige og tager sig godt ud i butikken. Med et aftalt interval besøger merchandiseren (mercheren) butikken og klarer opgaver som udpakning, opfyldning og trimning. Vi tager før- og efterbilleder, der dokumenterer, hvordan dine produkter præsenteres i forhold til de aftaler, der er indgået.

Når vi er i butikken, kan vi selvfølgelig også kontrollere varelageret, bestille varer, kontrollere reklamemateriale og displays eller simpelthen justere eller ombygge din stand eller dit playtable.

På den måde behøver du ikke bekymre dig, om produkterne faktisk er på hylden og tager sig godt ud!

Vi er klar, hvis du ønsker at vide, om jeres produkter er tilgængelige og tager sig godt ud i butikkerne.

Vi besøger butikken og kan klare en bred vifte af opgaver fra udpakning, opfyldning, trimning og/eller billeddokumentation.

Ring eller skriv hvis du har en konkret udfordring eller er i tvivl om, hvilke opgaver vi kan hjælpe dig med!

Kontakt os nemt og hurtigt

Klar til at høre mere om merchandising?

Vi hører gerne fra dig, uanset om du blot har spørgsmål eller ønsker at gå videre.

Jeres udbytte

  • Fyldte hylder og ingen OOS (out-of-stock)
  • Varebestilling inden butikken løber tør
  • Kontrol af jeres markedsføringsaktiviteter
  • Trimning i forhold til jeres brand
  • Kontrol af planogrammer
  • Fuld fotodokumentation

Virksomheder vi hjælper med at forbedre kundeoplevelsen

Som mystery shopper eller interviewer er du med til, at teste serviceniveauet hos en række af verdens største detail-, restaurations- og servicevirksomheder.
Herunder et udsnit at de kunder vi arbejder med.

Ad hoc eller fast aftale?

Vi løser specifikke ad hoc-opgaver, og ofte er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad vores merchere kan hjælpe med. Mange benytter sig også af en fast aftale, hvor vi med bestemte tidsintervaller besøger butikken for at løse en specifik opgave.

Det giver den fordel, at vores faste mercher får direkte kontakt til en af butikkens konsulenter. På den måde kan I som leverandør, eller butikkens ansvarlige, og vores mercher koordinere aftaler direkte.

Har du opgaven, har vi merchandiseren 🙂

Ofte stillede spørgsmål

Du kan frit vælge mellem forskellige sjove og spændende opgave hos os. Den enkelte kæde vi arbejder for, har typisk en case – eller et scenarie – de gerne vil have testet.

Fokus for besøget kan således være alt fra vurdering af in- og eksteriør til personlig service eller salg. Vi vurderer løbende kvaliteten af dine gennemførte opgaver.

Først registrerer du dine oplysninger i vores system og vedhæfter en kort ansøgning. Dernæst får du en velkomstmail. Inden du kan tage opgaverne, skal du certificeres (tage en test). Når det er sket, taler vi sammen, og du briefes grundigt før din første rigtige opgave. Ansøg her.

Det afhænger helt af opgaven. Nogle opgaver er udlægsopgaver, hvor vi refunderer dit køb, og du kan beholde varen. Andre opgaver giver et honorar fra 100 til 500 kr. Vi forsøger at beregne en timeløn for opgaverne, så man kan tjene +130 i timen. Derfor er mystery shopping ikke et job, som man bliver rig af – kun på spændende oplevelser.

Som beskrevet hjælper vi andre virksomheder, med at arbejde med og undersøge kundeoplevelsen. I den forbindelse er der to veje man kan gå. Man kan spørge kunderne foran butikken (exit interviews), eller man kan sende en konsulent ud for anonymt at vurdere butikken (mystery shopping).