Promotion sælger dit produkt

Promotion går ud på at påvirke jeres salg direkte ved at demonstrere, sample og sælge jeres produkter i butikken eller på strategiske steder for den rette målgruppe.

Er det ikke nok, at vores merchere har sørget for, at kunderne bliver mødt af trimmede hylder, kan vi tage opgaven endnu videre ved at kombinere opgaven med aktiv demonstration, salg og sampling. Vi kan hjælpe dig med jeres in-store aktiviteter og lave en unik præsentation af netop dit brand.

Vi er klar, hvis du ønsker at påvirke jeres salg direkte ved at demonstrere, sample og sælge jeres produkter i butikken via en kørende konsulent eller på strategiske steder for den rette målgruppe.

Ring eller skriv hvis du har et konkret ønske eller er i tvivl om, hvilke opgaver vi kan hjælpe jer med!

Kontakt os nemt og hurtigt

Sampling

I vores verden betyder sampling, at noget ”skifter hænder”. Det kan være, at vi i forbindelse med et salgsfremstød skal udlevere en lille vareprøve, men det kan også være en flyer, en voucher, en reklame eller noget helt andet. Sampling sørger for, at kunderne får øjnene op for dit brand og begynder at opbygge en relation til det, fordi de har fået noget fysisk med.

Virksomheder vi hjælper med at forbedre kundeoplevelsen

Som mystery shopper eller interviewer er du med til, at teste serviceniveauet hos en række af verdens største detail-, restaurations- og servicevirksomheder.
Herunder et udsnit at de kunder vi arbejder med.

Demonstration

Et produkt eller brand kan præsenteres på mange måder. Måske tænker du på demonstratrice der serverer frikadeller i supermarkedet, men mulighederne er mange. Det væsentlige er, at brandet præsenteres så det i situationen giver mening for kunden, og vi dermed hjælper kunden med at træffe den rigtige købsbeslutning.

Salg

Skal jeres brand have ekstra fokus i butikken, kan vi i en periode hjælpe med at understøtte salget. I får et supportteam, der hjælper butikspersonalet med at promovere netop jeres brand. Det kunne være i forbindelse med en kampagne eller produktlancering, hvor jeres andre aktiviteter kan understøttes med tilstedeværelse i butikkerne. Således bringer I jer selv helt ud i købssituationen.

Mulighederne er mange, kontakt os for en uforpligtende snak.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan frit vælge mellem forskellige sjove og spændende opgave hos os. Den enkelte kæde vi arbejder for, har typisk en case – eller et scenarie – de gerne vil have testet.

Fokus for besøget kan således være alt fra vurdering af in- og eksteriør til personlig service eller salg. Vi vurderer løbende kvaliteten af dine gennemførte opgaver.

Først registrerer du dine oplysninger i vores system og vedhæfter en kort ansøgning. Dernæst får du en velkomstmail. Inden du kan tage opgaverne, skal du certificeres (tage en test). Når det er sket, taler vi sammen, og du briefes grundigt før din første rigtige opgave. Ansøg her.

Det afhænger helt af opgaven. Nogle opgaver er udlægsopgaver, hvor vi refunderer dit køb, og du kan beholde varen. Andre opgaver giver et honorar fra 100 til 500 kr. Vi forsøger at beregne en timeløn for opgaverne, så man kan tjene +130 i timen. Derfor er mystery shopping ikke et job, som man bliver rig af – kun på spændende oplevelser.

Som beskrevet hjælper vi andre virksomheder, med at arbejde med og undersøge kundeoplevelsen. I den forbindelse er der to veje man kan gå. Man kan spørge kunderne foran butikken (exit interviews), eller man kan sende en konsulent ud for anonymt at vurdere butikken (mystery shopping).