promotion

Promotion sælger dit produkt

Promotion går ud på at påvirke jeres salg direkte ved at demonstrere, sample og sælge jeres produkter i butikken eller på strategiske steder for den rette målgruppe.

Er det ikke nok, at vores merchere har sørget for, at kunderne bliver mødt af trimmede hylder, kan vi tage opgaven endnu videre ved at kombinere opgaven med aktiv demonstration, salg og sampling. Vi kan hjælpe dig med jeres in-store aktiviteter og lave en unik præsentation af netop dit brand.

Sampling

I vores verden betyder sampling, at noget ”skifter hænder”. Det kan være, at vi i forbindelse med et salgsfremstød skal udlevere en lille vareprøve, men der kan også være en flyer, en voucher, en reklame eller noget helt andet. Sampling sørger for, at kunderne får øjnene op for dit brand og begynder at opbygge en relation til det, fordi de har fået noget fysisk med.

Promotion
Promotion

Demonstration

Et produkt eller brand kan præsenteres på mange måder. Måske tænker du på demonstratrice der serverer frikadeller i supermarkedet, men mulighederne er mange. Det væsentlige er, at brandet præsenteres så det i situationen giver mening for kunden, og vi dermed hjælper kunden med at træffe den rigtige købsbeslutning.

Salg

Skal jeres brand have ekstra fokus i butikken, kan vi i en periode hjælpe med at understøtte salget. I får et support team der hjælper butikspersonalet promovere netop jeres brand. Det kunne være i forbindelse med en kampagne eller produktlancering, hvor jeres andre aktiviteter kan understøttes med tilstedeværelse i butikkerne. Således bringer I jer selv helt ud i købssituationen.

Mulighederne er mange, kontakt os for en uforpligtende snak.

Kontakt os for at høre nærmere.

Eller klik her for at læse mere ...

Hvornår skal vi anvende det?

Med Mystery Shopping får I mulighed for, at udvikle den gode kundeoplevelse i jeres butikker. Nogen anvendelsesmuligheder er:

  • Udnyt kundestrømmen bedre ved at øge konverteringen
  • Udvikling af butikkens niveau for service- og salgsperformance
  • Er butikken ”salgsklar” med POS materiale, vareudstillinger, renlighed, indretning, lys og lyd.
  • Evaluer konkurrenternes performance – salgssituationen eller rabatter
  • Sikrer at butikkerne lever op til lovgivningsmæssige regler og krav
  • På telefon og nettet evalueres fx svartider, skriftlig kommunikation

Alle besøg afrapporteres i et unikt online dashboard og giver dig det nødvendige overblik. Yderligere genereres individuelle rapporter med detaljerede beskrivelser fra besøget.

Mystery shopping anvendes strategisk til opfølgning på træning og uddannelse samt intern kommunikation af jeres interne standarder for salg- og service. På det operationelle plan bidrager mystery shopping med værdifuld viden om, hvordan kunderne oplever dét at være kunde hos jer, ligesom rapporterne fremhæver håndgribelige fokusområder for såvel ledelse på hovedkontor, regions- og distriktschefer, butikschefer samt medarbejderne i butikkerne.