promotion

Promotion
Vi er klar, hvis du ønsker at påvirke jeres salg direkte ved at demonstrere, sample og sælge jeres produkter i butikken via en kørende konsulent eller på strategiske steder for den rette målgruppe.

Ring eller skriv hvis du har et konkret ønske eller er i tvivl om, hvilke opgaver vi kan hjælpe jer med!

Promotion sælger dit produkt

Promotion går ud på at påvirke jeres salg direkte ved at demonstrere, sample og sælge jeres produkter i butikken eller på strategiske steder for den rette målgruppe.

Er det ikke nok, at vores merchere har sørget for, at kunderne bliver mødt af trimmede hylder, kan vi tage opgaven endnu videre ved at kombinere opgaven med aktiv demonstration, salg og sampling. Vi kan hjælpe dig med jeres in-store aktiviteter og lave en unik præsentation af netop dit brand.

Sampling

I vores verden betyder sampling, at noget ”skifter hænder”. Det kan være, at vi i forbindelse med et salgsfremstød skal udlevere en lille vareprøve, men det kan også være en flyer, en voucher, en reklame eller noget helt andet. Sampling sørger for, at kunderne får øjnene op for dit brand og begynder at opbygge en relation til det, fordi de har fået noget fysisk med.

Promotion
Promotion

Demonstration

Et produkt eller brand kan præsenteres på mange måder. Måske tænker du på demonstratrice der serverer frikadeller i supermarkedet, men mulighederne er mange. Det væsentlige er, at brandet præsenteres så det i situationen giver mening for kunden, og vi dermed hjælper kunden med at træffe den rigtige købsbeslutning.

Kontakt os nemt og hurtigt


    Salg

    Skal jeres brand have ekstra fokus i butikken, kan vi i en periode hjælpe med at understøtte salget. I får et supportteam, der hjælper butikspersonalet med at promovere netop jeres brand. Det kunne være i forbindelse med en kampagne eller produktlancering, hvor jeres andre aktiviteter kan understøttes med tilstedeværelse i butikkerne. Således bringer I jer selv helt ud i købssituationen.

    Mulighederne er mange, kontakt os for en uforpligtende snak.

    Kontakt os for at høre nærmere.