priser

Pris

Prisen for en opgave varierer selvfølgelig med omfang og kompleksitet. Men for at give en indikation af hvor billigt man kan indsamle primær data, er et par eksempler:

 Mystery Shopping

Et Mystery Shopping projekt er en kompleks størrelse, der kræver en erfaren projektledelse. Allerede inden opgaven går i gang, skal der udarbejdes en eller flere besøgssituationer, der præcis beskriver shopperens “coverstorie” og hvordan shopperen skal agere. Der skal udvikles en lille “kunderejse” udmøntet i et spørgeskema, et certifikat og en detaljeret briefing til shopperen – evt. med en videobeskrivelse. Alt dette – og meget mere – tager vi naturligvis hånd om.

Alligevel er et Mystery Shopping besøg en økonomisk yderst overskuelig undersøgelsesmetode. Et besøg koster typisk fra DKK 500 – 900 pr. lokation

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 Exit Interviews

Et Exit Interview foran din butik kræver også nøje forberedelse. Lokationerne skal underrettes, der skal udarbejde en briefing, der beskriver, hvordan intervieweren skal agere når denne ankommer og forlader lokationen, et spørgeskema skal udvikles og til slut skal intervieweren måske vide nogle basale ting om butikken.

Alligevel er et Exit Interview en økonomisk yderst overskuelig undersøgelsesmetode.
Et butiksinterview á 3 timer koster typisk fra DKK 900 – 1.500 pr. lokation.

På 3 timer kan I forvente masser af kundeinterviews selvfølgelig afhængig af jeres kundestrøm.

Kontakt os nemt og hurtigt