Pris

Prisen for en opgave varierer selvfølgelig med omfang og kompleksitet. Men for at give en indikation af hvor billigt man kan indsamle primær data, er et par eksempler:

Kontakt os nemt og hurtigt

Mystery Shopping

Et Mystery Shopping projekt er en kompleks størrelse, der kræver en erfaren projektledelse. Allerede inden opgaven går i gang, skal der udarbejdes en eller flere besøgssituationer, der præcis beskriver shopperens “coverstorie” og hvordan shopperen skal agere. Der skal udvikles en lille “kunderejse” udmøntet i et spørgeskema, et certifikat og en detaljeret briefing til shopperen – evt. med en videobeskrivelse. Alt dette – og meget mere – tager vi naturligvis hånd om.

Alligevel er et Mystery Shopping besøg en økonomisk yderst overskuelig undersøgelsesmetode. Et besøg koster typisk fra DKK 500 – 900 pr. lokation

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Exit Interviews

Et Exit Interview foran din butik kræver også nøje forberedelse. Lokationerne skal underrettes, der skal udarbejde en briefing, der beskriver, hvordan intervieweren skal agere når denne ankommer og forlader lokationen, et spørgeskema skal udvikles og til slut skal intervieweren måske vide nogle basale ting om butikken.

Alligevel er et Exit Interview en økonomisk yderst overskuelig undersøgelsesmetode.
Et butiksinterview á 3 timer koster typisk fra DKK 900 – 1.500 pr. lokation.

På 3 timer kan I forvente masser af kundeinterviews selvfølgelig afhængig af jeres kundestrøm.

Virksomheder vi hjælper med at forbedre kundeoplevelsen

Som mystery shopper eller interviewer er du med til, at teste serviceniveauet hos en række af verdens største detail-, restaurations- og servicevirksomheder.
Herunder et udsnit at de kunder vi arbejder med.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan frit vælge mellem forskellige sjove og spændende opgave hos os. Den enkelte kæde vi arbejder for, har typisk en case – eller et scenarie – de gerne vil have testet.

Fokus for besøget kan således være alt fra vurdering af in- og eksteriør til personlig service eller salg. Vi vurderer løbende kvaliteten af dine gennemførte opgaver.

Først registrerer du dine oplysninger i vores system og vedhæfter en kort ansøgning. Dernæst får du en velkomstmail. Inden du kan tage opgaverne, skal du certificeres (tage en test). Når det er sket, taler vi sammen, og du briefes grundigt før din første rigtige opgave. Ansøg her.

Det afhænger helt af opgaven. Nogle opgaver er udlægsopgaver, hvor vi refunderer dit køb, og du kan beholde varen. Andre opgaver giver et honorar fra 100 til 500 kr. Vi forsøger at beregne en timeløn for opgaverne, så man kan tjene +130 i timen. Derfor er mystery shopping ikke et job, som man bliver rig af – kun på spændende oplevelser.

Som beskrevet hjælper vi andre virksomheder, med at arbejde med og undersøge kundeoplevelsen. I den forbindelse er der to veje man kan gå. Man kan spørge kunderne foran butikken (exit interviews), eller man kan sende en konsulent ud for anonymt at vurdere butikken (mystery shopping).