Net Promoter Score (NPS)

Net Promoter Score (NPS)

Med Net Promoter Score stilles det ”ultimative spørgsmål” og I kan starte arbejdet med aktivt at skabe loyale kunder. Selvom mange tror det, er tilfredse kunder og loyale kunder IKKE det samme.

Den loyale kunde adskiller sig fra den blot tilfredse ved at anbefale jer til andre og give værdifuld feedback. Desuden er Net Promoter Score det KPI, der har den største effekt på jeres lønsomhed!

Kontakt os nemt og hurtigt

Måske er det jeres tur til at prøve Net Promoter Score?

De fleste CEOs mener, at loyalitet er utrolig vigtigt – kun 3% bruger et loyalitets KPI, eksempelvis som Net Promoter Score. 85% af ”Promoters” genkøber hos jer – og lægger flere penge end de andre. Den gyldne regel: ”Behandl andre, som du selv ønsker at blive behandlet”

Jeres udbytte

  • Med Net Promoter Score får I konkrete tal på salgs- og serviceperformance
  • Benchmarking med egne enheder eller konkurrenter
  • Optimering af salget – fx basket size, basket quantity og konvertering/hitrate.
  • Øget fokus på kundeoplevelsen – fx velkomst, behovsafdækning, inspiration og lukning
  • Udgangspunkt for løbende dialog om interne styrker og svagheder
  • Øget internt fokus på udbytte af træning og uddannelse samt ledelse i butikken

Virksomheder vi hjælper med at forbedre kundeoplevelsen

Som mystery shopper eller interviewer er du med til, at teste serviceniveauet hos en række af verdens største detail-, restaurations- og servicevirksomheder.
Herunder et udsnit at de kunder vi arbejder med.

Hvordan kommer I i gang med at arbejde med Net Promoter Score?

Som navnet antyder, er Net Promoter Score en ”score” – altså et tal, der udtrykker kundernes vilje til at anbefale jer til andre. Et Net Promoter program er langt mere. Typisk anbefaler vi en ”tre-trins raket”, hvor første trin består i at afdække og segmentere de kunder, der henholdsvis er ”Promoters” (ambassadører), ”Passives” (passivt tilfredse) og ”Detractors” (illoyale).

I næste trin analyserer vi, om det er mest lønsomt at udvikle de loyale – eller redde de illoyale (eller en kombination heraf) og igangsætter et feedback program, der sikrer, at vi finder ind til årsagen til kundens mening og adfærd.

I sidste trin implementeres programmet og gøres til topprioritet i organisationen. Vi sikrer, at I fejrer de succeser, der opstår undervejs, så medarbejderne er motiverede til at yde den bedste service.

Kontakt os allerede i dag – så tager vi en samtale omkring mulighederne med Net Promoter Score.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan frit vælge mellem forskellige sjove og spændende opgave hos os. Den enkelte kæde vi arbejder for, har typisk en case – eller et scenarie – de gerne vil have testet.

Fokus for besøget kan således være alt fra vurdering af in- og eksteriør til personlig service eller salg. Vi vurderer løbende kvaliteten af dine gennemførte opgaver.

Først registrerer du dine oplysninger i vores system og vedhæfter en kort ansøgning. Dernæst får du en velkomstmail. Inden du kan tage opgaverne, skal du certificeres (tage en test). Når det er sket, taler vi sammen, og du briefes grundigt før din første rigtige opgave. Ansøg her.

Det afhænger helt af opgaven. Nogle opgaver er udlægsopgaver, hvor vi refunderer dit køb, og du kan beholde varen. Andre opgaver giver et honorar fra 100 til 500 kr. Vi forsøger at beregne en timeløn for opgaverne, så man kan tjene +130 i timen. Derfor er mystery shopping ikke et job, som man bliver rig af – kun på spændende oplevelser.

Som beskrevet hjælper vi andre virksomheder, med at arbejde med og undersøge kundeoplevelsen. I den forbindelse er der to veje man kan gå. Man kan spørge kunderne foran butikken (exit interviews), eller man kan sende en konsulent ud for anonymt at vurdere butikken (mystery shopping).