Kundetilfredsheds­undersøgelse

Kundetilfredshedsundersøgelse – det er kundens, borgerens eller medlemmets oplevelse, der i sidste ende afgør, om I har succes.

Kundetilfredshedsundersøgelser giver jer et opdateret billede af kundernes syn på jer og en mulighed for at handle på den løbende feedback. Desuden kan de give jer svar på, hvad kunderne forventer og hvad I kan gøre for at indfri disse forventninger.

Kontakt os nemt og hurtigt

Hvad kan I bruge en kundetilfredsheds­undersøgelse til?

De fleste kunder vil gerne give feedback hvis deres mening tages alvorligt. I får indsigt i graden af tilfredshed og loyalitet blandt jeres kunder. 80% af virksomhederne tror, de leverer en excellent service – 8% er kunderne er enige!

Virksomheder vi hjælper med at forbedre kundeoplevelsen

Som mystery shopper eller interviewer er du med til, at teste serviceniveauet hos en række af verdens største detail-, restaurations- og servicevirksomheder.
Herunder et udsnit at de kunder vi arbejder med.

Jeres udbytte

  • En “pulsmåler” på jeres performance
  • Kundens ærlige vurdering af jer
  • Input til løbende forbedringer
  • Forventningsafstemning

Hvordan kommer jeg i gang med kundetilfredsheds­undersøgelser?

Hvad end I ønsker svar fra kunder, der lige har lagt røret på efter et opkald til jer, besøgt jeres hjemmeside eller kommer ud af jeres butik kan vi hjælpe. Sammen designer vi en spørgeramme, der sikrer, at vi får udpeget de indsatsområder, der har størst betydning for kunden. Vi estimerer, hvor mange interviews der skal gennemføres og igangsætter undersøgelsen.

Undervejs kan I få feedback fra eventuelle utilfredse kunder eller medlemmer, så I ikke behøver vente med at handle indtil de samlede resultater er analyserede og resultaterne ligger klar med konklusioner og prioriteringer.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan frit vælge mellem forskellige sjove og spændende opgave hos os. Den enkelte kæde vi arbejder for, har typisk en case – eller et scenarie – de gerne vil have testet.

Fokus for besøget kan således være alt fra vurdering af in- og eksteriør til personlig service eller salg. Vi vurderer løbende kvaliteten af dine gennemførte opgaver.

Først registrerer du dine oplysninger i vores system og vedhæfter en kort ansøgning. Dernæst får du en velkomstmail. Inden du kan tage opgaverne, skal du certificeres (tage en test). Når det er sket, taler vi sammen, og du briefes grundigt før din første rigtige opgave. Ansøg her.

Det afhænger helt af opgaven. Nogle opgaver er udlægsopgaver, hvor vi refunderer dit køb, og du kan beholde varen. Andre opgaver giver et honorar fra 100 til 500 kr. Vi forsøger at beregne en timeløn for opgaverne, så man kan tjene +130 i timen. Derfor er mystery shopping ikke et job, som man bliver rig af – kun på spændende oplevelser.

Som beskrevet hjælper vi andre virksomheder, med at arbejde med og undersøge kundeoplevelsen. I den forbindelse er der to veje man kan gå. Man kan spørge kunderne foran butikken (exit interviews), eller man kan sende en konsulent ud for anonymt at vurdere butikken (mystery shopping).