Nordic Mystery Shopping hos Servicemind

Lad os hjælpe jer med at forbedre jeres forretning

Hvad er Nordic Mystery Shopping?

– Vi har etablerede afdelinger i DK, NO, SE og FI

Hos Servicemind er vi eksperter i Nordic Mystery Shopping, der er en skræddersyet tilgang til at forbedre jeres kundeservice og salgsperformance i hele Norden. Med Nordic Mystery Shopping sender vi vores veluddannede mystery shoppers ud til dine på forhånd udvalgte lokationer, butikker og andre servicepunkter.

Vores mystery shoppers agerer som almindelige kunder, men med et kritisk og et professionelt øje for selv de mindste detaljer. De vurderer alt fra kundeservice, butiksudstillinger, renlighed, produktkendskab, salgsteknikker og meget andet.

Ved at anvende Nordic Mystery Shopping får I et objektivt og detaljeret billede af, hvordan jeres virksomhed fremstår over for jeres kunder – en viden, der er essentiel for at I kan udvikle og forbedre jer.

Få indgående viden om jeres forretning

Med en professionel tilgang til Nordic Mystery Shopping, kan I opnå dyb indsigt i jeres virksomheds daglige drift. Vi tilbyder en detaljeret rapport, der inkluderer specifik feedback på områder som eksempelvis kundeinteraktion, produktpræsentation, effektiviteten af jeres salgsprocesser og meget andet. Denne viden er svær at opnå, og er uvurderlig for at identificere styrker og svagheder i jeres forretningsmodel. Med Nordic Mystery Shopping får I redskaberne og den viden, der skal til for at optimere alt fra kundeservice til salgsmetoder, hvilket øger kundetilfredsheden og salg.

kontakt os nemt og hurtigt

Vil du høre mere om mulighederne med Nordic Mystery Shopping?

Hos Servicemind forstår vi, at enhver virksomhed er unik. Derfor tilbyder vi naturligvis skræddersyede løsninger, der er tilpasset jeres virksomheds behov. Vores team af eksperter er klar til at diskutere, hvordan Nordic Mystery Shopping kan bidrage til at opnå jeres specifikke mål. I er velkomne til at kontakte os allerede i dag til en uforpligtende samtale omkring jeres ønsker og behov. Vi sidder klar til at vejlede og rådgive dig.

Virksomheder vi hjælper med at forbedre kundeoplevelsen

Som mystery shopper eller interviewer er du med til, at teste serviceniveauet hos en række af verdens største detail-, restaurations- og servicevirksomheder.
Herunder et udsnit at de kunder vi arbejder med.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan frit vælge mellem forskellige sjove og spændende opgave hos os. Den enkelte kæde vi arbejder for, har typisk en case – eller et scenarie – de gerne vil have testet.

Fokus for besøget kan således være alt fra vurdering af in- og eksteriør til personlig service eller salg. Vi vurderer løbende kvaliteten af dine gennemførte opgaver.

Først registrerer du dine oplysninger i vores system og vedhæfter en kort ansøgning. Dernæst får du en velkomstmail. Inden du kan tage opgaverne, skal du certificeres (tage en test). Når det er sket, taler vi sammen, og du briefes grundigt før din første rigtige opgave. Ansøg her.

Det afhænger helt af opgaven. Nogle opgaver er udlægsopgaver, hvor vi refunderer dit køb, og du kan beholde varen. Andre opgaver giver et honorar fra 100 til 500 kr. Vi forsøger at beregne en timeløn for opgaverne, så man kan tjene +130 i timen. Derfor er mystery shopping ikke et job, som man bliver rig af – kun på spændende oplevelser.

Som beskrevet hjælper vi andre virksomheder, med at arbejde med og undersøge kundeoplevelsen. I den forbindelse er der to veje man kan gå. Man kan spørge kunderne foran butikken (exit interviews), eller man kan sende en konsulent ud for anonymt at vurdere butikken (mystery shopping).