Entry/Exit Interviews

Entry-/exit analyse: 50-70% af kundernes køb er drevet af følelser. Hos Servicemind er vi specialister i Exit interviews, og har udviklet en unik entry-/exit analyse, der identificerer dine kunders emotionelle oplevelse både før, under og efter de handler med dig.

Gennem Exit Interviews kortlægger vi kundens forventninger og undersøger hvorvidt de indfries eller overgås. Undersøgelsen gennemføres ved at interviewe dine kunder, før de går ind i butikken og igen når de går ud.

Vi er klar, hvis du ønsker at vide, hvad kunderne mener om jer.

Vi har mange års erfaring med tusindvis af Exit Interviews i alle forskellige brancher. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der betyder noget for kunderne.

Ring eller skriv hvis du har en konkret udfordring eller er i tvivl om, hvad en undersøgelse kan gøre for jer!

Kontakt os nemt og hurtigt

Hvad kan Exit interviews gøre for din forretning?

For hver kunde der bruger tid på at klage er der 26 som ikke vil bruge tiden på det. De eneste der er glade, hvis du ikke arbejder med kundens oplevelse, er dine konkurrenter.

Virksomheder vi hjælper med at forbedre kundeoplevelsen

Som mystery shopper eller interviewer er du med til, at teste serviceniveauet hos en række af verdens største detail-, restaurations- og servicevirksomheder.
Herunder et udsnit at de kunder vi arbejder med.

Jeres udbytte

  • Identifikation af gap mellem kundens forventning og den oplevede service
  • Bedre mulighed for at møde kundens behov
  • Indsigt i hvad der hjælper kunden bedst til at tage en købsbeslutning

Hvorfor bør du lave en Entry-/Exit analyse?

Kun ved at spørge til kundens forventninger, inden de går ind for at handle med dig, får du sat ord på hvad tidligere besøg, markedsføring og omtale fra andre kunder skaber af forventninger hos kunden.

Når vi får sat ord på kundens forventninger, før de handler med dig, kan vi mere præcist identificere forskellen mellem forventningen og den reelle oplevelse og imødegå denne og dermed øge sandsynligheden for en handel.

Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere om Exit Interviews.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan frit vælge mellem forskellige sjove og spændende opgave hos os. Den enkelte kæde vi arbejder for, har typisk en case – eller et scenarie – de gerne vil have testet.

Fokus for besøget kan således være alt fra vurdering af in- og eksteriør til personlig service eller salg. Vi vurderer løbende kvaliteten af dine gennemførte opgaver.

Først registrerer du dine oplysninger i vores system og vedhæfter en kort ansøgning. Dernæst får du en velkomstmail. Inden du kan tage opgaverne, skal du certificeres (tage en test). Når det er sket, taler vi sammen, og du briefes grundigt før din første rigtige opgave. Ansøg her.

Det afhænger helt af opgaven. Nogle opgaver er udlægsopgaver, hvor vi refunderer dit køb, og du kan beholde varen. Andre opgaver giver et honorar fra 100 til 500 kr. Vi forsøger at beregne en timeløn for opgaverne, så man kan tjene +130 i timen. Derfor er mystery shopping ikke et job, som man bliver rig af – kun på spændende oplevelser.

Som beskrevet hjælper vi andre virksomheder, med at arbejde med og undersøge kundeoplevelsen. I den forbindelse er der to veje man kan gå. Man kan spørge kunderne foran butikken (exit interviews), eller man kan sende en konsulent ud for anonymt at vurdere butikken (mystery shopping).