Referencer

Vi har gennem årerne arbejdet med masser af offentlige og private virksomheder i alle mulige brancher.

Fra små butikker, over store kæder, til de største og mest eksklusive brands i verden.

Ring for en uforpligtende snak og hør hvilken erfaring vi har med din branche – og hvad vi har gjort for andre!

Kontakt os nemt og hurtigt

georg jensen logo

Vi har hjulpet Georg Jensen og deres dygtige butiksansatte med at undersøge deres evne til at behovsafdække og inspirere kunden med lækre designersmykker.

sunset logo

Sunset Boulevard har gennem en årrække testet restauranternes compliance på bl.a. service og mad og har lokaliseret udviklingsområder ved hjælp af løbende undersøgelser.

lego logo

Hvilken service og dialog bliver kunden mødt af i LEGOs butikker og hvordan omtales brandet? Det har vi løbende undersøgt med Mystery Shopping i både ind- og udland.

magasin logo

Magasin har med et komplet Voice of Customer program fået et indgående indblik i kundernes tilfredshed igennem både Exit Interviews og online kundeundersøgelser.

jysk logo

Vi har hjulpet JYSK med at gøre deres sælgere endnu mere skarpe indenfor op- og mersalg ved hjælp af Mystery Shopping. Desuden har vi undersøgt kundernes mening om butikkerne.

humac logo

Ved hjælp af Mystery Shopping har vi hjulpet Humac med at gøre deres butiksansatte dygtigere til at behovsafdække og dermed finde de rette produkter og tilbehør til kunderne.

opel logo

Hos Opel er kunden i centrum. Vi har gennem en årrække testet kundens oplevelse, fra det første møde med forhandleren over prøvetur til finansiering og købet af den nye Opel.

danfoss logo

Hvordan agerer supportteamet, når kunder og forhandlere søger hjælp? Vi har for Danfoss testet de detaljerede manualer og supportteamets evne til at levere kvalitet hver gang.

skechers logo

Hvordan modtages en kunde, og lever medarbejderne op til de høje krav Skechers stiller til kundeoplevelsen? Vi hjælper med løbende at teste forretningsgange og aftalte standarder.

burger king logo

Vi har i flere omgange hjulpet Burger King med at belyse, hvilken service og kvalitet der møder kunderne, når man besøger både Burger Kings restauranter og drive-throughs.

B&O logo

Kundens oplevelse i butikken er essentiel for Bang og Olufsen. Derfor har vi gennemført Mystery Shopping med fokus på, om Bang og Olufsens værdier og complience overholdes.

flying tiger logo

Flying Tiger Copenhagen er fuld af overraskelser. De vil overraske, inspirere og få dig til at smile. Vi gennemføre Mystery Shopping og ser nærmere på relationer og oplevelser i butikkerne.

q8 logo

Q8 sælger ikke “bare” brændstof. Deres stationer er fyldte med spændende varer, og derfor skal medarbejderne, også her, have fokus på at skabe en god kundeoplevelse.

sony logo

Vi har arbejdet med SONY i flere år. Vi besøger butikkerne og tester de klassiske dyder hos medarbejderne som modtagelse, behovsafdækning, rådgivning, inspiration og salg.

chanel logo

For et eksklusivt brand som Chanel er kundens oplevelse afgørense. Vi undersøger, om Chanel formår at skabe den helt særlige atmosfære i flere forskellige kontaktpunkter.

apple logo

Apple er et ikonisk brand, der arbejder benhårdt på at overholde egne retningslinjer og compliance. For medarbejderne betyder det, at de til stadighed skal være på tæerne.

Virksomheder vi hjælper med at forbedre kundeoplevelsen

Som mystery shopper eller interviewer er du med til, at teste serviceniveauet hos en række af verdens største detail-, restaurations- og servicevirksomheder.
Herunder et udsnit at de kunder vi arbejder med.

Jeres udbytte

  • Konkrete tal på salgs- og serviceperformance
  • Benchmarking med egne enheder eller konkurrenter
  • Optimering af salget – fx basket size, basket quantity og konvertering/hitrate.
  • Øget fokus på kundeoplevelsen – fx velkomst, behovsafdækning, inspiration og lukning
  • Udgangspunkt for løbende dialog om interne styrker og svagheder
  • Øget internt fokus på udbytte af træning og uddannelse samt ledelse i butikken

Også for B2B virksomheder

Mystery Shopping, der også kaldes prøvekøb, testshopping, butikstjek eller butiksaudit, findes i mange varianter og kan anvendes meget bredt. Fra det simple besøg, hvor pris og tilgængelighed kontrolleres, over det personlige salg og service, til længerevarende møder i banken, hos ejendomsmægleren eller ved bilforhandleren. Vi laver også B2B Mystery Shopping samt pris- og konkurrentcheck.

Mystery Shopping som metode anvendes også hvor vi mailer (Mystery Mailing), eller ringer (Mystery Calling). Her ”besøger” shopperen dit kontaktcenter ved at ringe eller skrive til jer.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan frit vælge mellem forskellige sjove og spændende opgave hos os. Den enkelte kæde vi arbejder for, har typisk en case – eller et scenarie – de gerne vil have testet.

Fokus for besøget kan således være alt fra vurdering af in- og eksteriør til personlig service eller salg. Vi vurderer løbende kvaliteten af dine gennemførte opgaver.

Først registrerer du dine oplysninger i vores system og vedhæfter en kort ansøgning. Dernæst får du en velkomstmail. Inden du kan tage opgaverne, skal du certificeres (tage en test). Når det er sket, taler vi sammen, og du briefes grundigt før din første rigtige opgave. Ansøg her.

Det afhænger helt af opgaven. Nogle opgaver er udlægsopgaver, hvor vi refunderer dit køb, og du kan beholde varen. Andre opgaver giver et honorar fra 100 til 500 kr. Vi forsøger at beregne en timeløn for opgaverne, så man kan tjene +130 i timen. Derfor er mystery shopping ikke et job, som man bliver rig af – kun på spændende oplevelser.

Som beskrevet hjælper vi andre virksomheder, med at arbejde med og undersøge kundeoplevelsen. I den forbindelse er der to veje man kan gå. Man kan spørge kunderne foran butikken (exit interviews), eller man kan sende en konsulent ud for anonymt at vurdere butikken (mystery shopping).