ref

Referencer

Vi har hjulpet Politikens kundecenter med at blive endnu mere proaktive på salg og mersalg og samtidig have et større fokus på fastholdelse af kunder ved brug af Mystery Calling.

Sunset Boulevard har gennem en årrække testet restauranternes compliance på bl.a. service og mad og har lokaliseret udviklingsområder ved hjælp af løbende undersøgelser.

Hvilken service og dialog bliver kunden mødt af i LEGOs butikker og hvordan omtales brandet? Det har vi løbende undersøgt med Mystery Shopping i både ind- og udland.

Magasin har med et komplet Voice of Customer program fået et indgående indblik i kundernes tilfredshed igennem både Exit Interviews og online kundeundersøgelser.

Vi har hjulpet JYSK med at gøre deres sælgere endnu mere skarpe indenfor op- og mersalgs ved hjælp af Mystery Shopping. Desuden har vi undersøgt kundernes mening om butikkerne.

Ved hjælp af Mystery Shopping har vi hjulpet Humac med at gøre deres butiksansatte dygtigere til at behovsafdække og dermed finde de rette produkter og tilbehør til kunderne.

Ved at spørge ECCOs kunder har vi afdækket forskellige holdninger og syn på fremtidens beklædning for butiksansatte i ind- og udland på tværs af nationaliteter og kulturer.

Hvordan agerer supportteamet, når kunder og forhandlere søger hjælp? Vi har for Danfoss testet de detaljerede manualer og supportteamet evne til at levere kvalitet hver gang.

Hvordan modtages en potentiel erhvervskunde per telefon og ved fremmøde? Er der nærvær men samtidig seriøs og troværdig rådgivning? Dette er bl.a. i fokus hos Danske Bank.

Vi har i flere omgange hjulpet Burger King med at belyse, hvilken service og kvalitet der møder kunderne, når man besøger både Burger Kings restauranter og drive-throughs.

Kundens oplevelse i butikken er essentiel for Bang og Olufsen. Derfor har vi gennemført Mystery Shopping med fokus på, om Bang og Olufsens værdier og complience overholdes.

Flying Tiger Copenhagen er fuld af overraskelser. De vil overraske, inspirere og få dig til at smile. Vi gennemføre Mystery Shopping og ser nærmere på relationer og oplevelser i butikkerne.