ref

Vi har gennem årerne arbejdet med masser af offentlige og private virksomheder i alle mulige brancher.
Fra små butikker, over store kæder, til de største og mest eksklusive brands i verden.

Ring for en uforpligtende snak og hør hvilken erfaring vi har med din branche – og hvad vi har gjort for andre!

Referencer

Vi har hjulpet Georg Jensen og deres dygtige butiksansatte med at undersøge deres evne til at behovsafdække og inspirere kunden med lækre designersmykker.

Sunset Boulevard har gennem en årrække testet restauranternes compliance på bl.a. service og mad og har lokaliseret udviklingsområder ved hjælp af løbende undersøgelser.

Hvilken service og dialog bliver kunden mødt af i LEGOs butikker og hvordan omtales brandet? Det har vi løbende undersøgt med Mystery Shopping i både ind- og udland.

Magasin har med et komplet Voice of Customer program fået et indgående indblik i kundernes tilfredshed igennem både Exit Interviews og online kundeundersøgelser.

Vi har hjulpet JYSK med at gøre deres sælgere endnu mere skarpe indenfor op- og mersalg ved hjælp af Mystery Shopping. Desuden har vi undersøgt kundernes mening om butikkerne.

Ved hjælp af Mystery Shopping har vi hjulpet Humac med at gøre deres butiksansatte dygtigere til at behovsafdække og dermed finde de rette produkter og tilbehør til kunderne.

Hos Opel er kunden i centrum. Vi har gennem en årrække testet kundens oplevelse, fra det første møde med forhandleren over prøvetur til finansiering og købet af den nye Opel.

Hvordan agerer supportteamet, når kunder og forhandlere søger hjælp? Vi har for Danfoss testet de detaljerede manualer og supportteamets evne til at levere kvalitet hver gang.

Hvordan modtages en kunde, og lever medarbejderne op til de høje krav Skechers stiller til kundeoplevelsen? Vi hjælper med løbende at teste forretningsgange og aftalte standarder.

Vi har i flere omgange hjulpet Burger King med at belyse, hvilken service og kvalitet der møder kunderne, når man besøger både Burger Kings restauranter og drive-throughs.

Kundens oplevelse i butikken er essentiel for Bang og Olufsen. Derfor har vi gennemført Mystery Shopping med fokus på, om Bang og Olufsens værdier og complience overholdes.

Flying Tiger Copenhagen er fuld af overraskelser. De vil overraske, inspirere og få dig til at smile. Vi gennemføre Mystery Shopping og ser nærmere på relationer og oplevelser i butikkerne.

Q8 sælger ikke “bare” brændstof. Deres stationer er fyldte med spændende varer, og derfor skal medarbejderne, også her, have fokus på at skabe en god kundeoplevelse.

Vi har arbejdet med SONY i flere år. Vi besøger butikkerne og tester de klassiske dyder hos medarbejderne som modtagelse, behovsafdækning, rådgivning, inspiration og salg.

For et eksklusivt brand som Chanel er kundens oplevelse afgørense. Vi undersøger, om Chanel formår at skabe den helt særlige atmosfære i flere forskellige kontaktpunkter.

Apple er et ikonisk brand, der arbejder benhårdt på at overholde egne retningslinjer og compliance. For medarbejderne betyder det, at de til stadighed skal være på tæerne.

kontakt os nemt og hurtigt

shopper@servicemind.com