Kontaktpunktsanalyse

Kontaktpunktsanalyse

Med en kontaktpunktsanalyse opnår du dybere indsigt i kundens beslutningsmønster og får kortlagt alle de kontaktpunkter, som skaber kundens samlede oplevelse og købsbeslutning (Customer Journey Mapping).

Vi hjælper med at effektivisere og udnytte jeres kundeorienterede ressourcer optimalt ved at identificere de vigtigste kontaktpunkter og fjerne dem, som ikke bidrager til kundens vilje til køb, oplevelse af jeres brand eller påvirker loyaliteten.

Virksomheder vi hjælper med at forbedre kundeoplevelsen

Som mystery shopper eller interviewer er du med til, at teste serviceniveauet hos en række af verdens største detail-, restaurations- og servicevirksomheder.
Herunder et udsnit at de kunder vi arbejder med.

Jeres udbytte

  • Bedre udnyttelse af ressourcerne i forhold til at skabe kundeværdi
  • Overblik over det som påvirker kundens købsbeslutning
  • Et stærkt prioriteringsværktøj

Hvorfor bør du lave en kontaktpunktsanalyse?

Formålet med en kontaktpunktsanalyse er at finde frem til de kontaktpunkter, der har størst betydning for kundens købsbeslutning og derefter designe kundeoplevelsen, så den har størst mulig oplevet værdi for kunden.

Med en kontaktpunktsanalyse bliver alle påvirkninger af kundens købsbeslutning synlige og operationelle. Du får et værktøj til at ressourceplanlægge og igangsætte projekter ud fra, hvad der skaber størst værdi for kunden.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan frit vælge mellem forskellige sjove og spændende opgave hos os. Den enkelte kæde vi arbejder for, har typisk en case – eller et scenarie – de gerne vil have testet.

Fokus for besøget kan således være alt fra vurdering af in- og eksteriør til personlig service eller salg. Vi vurderer løbende kvaliteten af dine gennemførte opgaver.

Først registrerer du dine oplysninger i vores system og vedhæfter en kort ansøgning. Dernæst får du en velkomstmail. Inden du kan tage opgaverne, skal du certificeres (tage en test). Når det er sket, taler vi sammen, og du briefes grundigt før din første rigtige opgave. Ansøg her.

Det afhænger helt af opgaven. Nogle opgaver er udlægsopgaver, hvor vi refunderer dit køb, og du kan beholde varen. Andre opgaver giver et honorar fra 100 til 500 kr. Vi forsøger at beregne en timeløn for opgaverne, så man kan tjene +130 i timen. Derfor er mystery shopping ikke et job, som man bliver rig af – kun på spændende oplevelser.

Som beskrevet hjælper vi andre virksomheder, med at arbejde med og undersøge kundeoplevelsen. I den forbindelse er der to veje man kan gå. Man kan spørge kunderne foran butikken (exit interviews), eller man kan sende en konsulent ud for anonymt at vurdere butikken (mystery shopping).