nps

Net Promoter Score (NPS)

Stil det ”ultimative spørgsmål” og start arbejdet med aktivt at skabe loyale kunder. Selvom mange tror det, er tilfredse kunder og loyale kunder IKKE det samme.

Den loyale kunde adskiller sig fra den blot tilfredse ved at anbefale jer til andre og give værdifuld feedback. Desuden er Net Promoter Score det KPI, der har den største effekt på jeres lønsomhed!

Jeres udbytte

· Et klart og let forståeligt loyalitetsmål
· Et KPI, der afspejler jeres indtjening
· En kvalitativ vinkel, der sikrer feedback fra jeres kunder
· Læring fra kunder
· Øget indtjening

Net Promoter Score

Hvordan kommer I i gang med at arbejde med Net Promoter Score?

Som navnet antyder, er Net Promoter Score en ”score” – altså et tal, der udtrykker kundernes vilje til at anbefale jer til andre. Et Net Promoter program er langt mere. Typisk anbefaler vi en ”tre-trins raket”, hvor første trin består i at afdække og segmentere de kunder, der henholdsvis er ”Promoters” (ambassadører), ”Passives” (passivt tilfredse) og ”Detractors” (illoyale).

I næste trin analyserer vi, om det er mest lønsomt at udvikle de loyale – eller redde de illoyale (eller en kombination heraf) og igangsætter et feedback program, der sikrer, at vi finder ind til årsagen til kundens mening og adfærd.

I sidste trin implementeres programmet og gøres til topprioritet i organisationen. Vi sikrer, at I fejrer de succeser, der opstår undervejs, så medarbejderne er motiverede til at yde den bedste service.

Kontakt os nemt og hurtigt


    Måske er det jeres tur til at prøve NPS?

    De fleste CEOs mener, at loyalitet er utrolig vigtigt – kun 3% bruger et loyalitets KPI

    85% af ”Promoters” genkøber hos jer – og lægger flere penge end de andre

    Den gyldne regel: ”Behandl andre, som du selv ønsker at blive behandlet”

    Kontakt os for at høre nærmere.