Vi har arbejdet med dataindsamling og analyse i mere end 12 år.
Vi holder foredrag, giver indspark, opsætter NPS programmer og surveys via SMS eller SoMe. Vi laver forskellige analyser, markedsundersøgelser og alt indenfor Mystery Calling & Mailing! Ring eller skriv hvis hvis du har en idé eller en konkret opgave – måske har I bare brug for en lille brainstorm?

Andre ydelser

Her kan du finde information om de andre kompetencer vi har og ydelser vi leverer. Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Net Promotor Score

Stil det ”ultimative spørgsmål” og start arbejdet med aktivt at skabe loyale kunder. NPS er ikke bare en score men et system. Selvom mange tror det, er tilfredse kunder og loyale kunder IKKE det samme.

Læs mere »

Analyser

Med en kontaktpunktsanalyse opnår du dybere indsigt i kundens beslutningsmønster og får kortlagt alle de kontaktpunkter, som skaber kundens samlede oplevelse og købsbeslutning.

Læs mere »

Kundetilfredshed

Kundetilfredshedsundersøgelser giver jer et opdateret billede af kundernes syn på jer og en mulighed for at handle på den løbende feedback. Desuden kan de give jer svar på, hvad kunderne forventer…

Læs mere »

Mystery Calling

Vil I være en kundeorienteret virksomhed, skal I sikre jer, at medarbejderne i kontaktcenteret både kender og møder, de forventninger jeres kunder har. Vi laver både inbound kald og kan “blande os” i jeres “outbound” kald.

Læs mere »

Foredrag

Vi har igennem en lang årrække analyseret, rådgivet og trænet det meste af detail- og restaurationsbranchen i Norden især, men også i resten af Europa om gode kundeoplevelser.

Ring på tlf. +45 8933 7070 hvis du vil vide mere

Markedsundersøgelse

Ved hjælp af en moderne og intuitiv brugergrænseflade har I mulighed for at dykke ned i enkelte områder af forretningen og sammenligne distrikter, regioner eller lande.

Ring på tlf. +45 8933 7070 hvis du vil vide mere

Kontakt os nemt og hurtigt