Andre ydelser

Her kan du finde information om de andre kompetencer vi har og ydelser vi leverer. Er du i tvivl om vi kan hjælpe netop dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Net Promotor Score

Stil det ”ultimative spørgsmål” og start arbejdet med aktivt at skabe loyale kunder.

Selvom mange tror det, er tilfredse kunder og loyale kunder IKKE det samme.

Læs mere »

Analyser

Med en kontaktpunktsanalyse opnår du dybere indsigt i kundens beslutningsmønster og får kortlagt alle de kontaktpunkter, som skaber kundens samlede oplevelse og købsbeslutning (Customer Journey Mapping).

Læs mere »

Kundetilfredshed

Kundetilfredshedsundersøgelser giver jer et opdateret billede af kundernes syn på jer og en mulighed for at handle på den løbende feedback. Desuden kan de give jer svar på, hvad kunderne forventer…

Læs mere »

Mystery Calling

Vil I være en kundeorienteret virksomhed, skal I sikre jer, at medarbejderne i kontaktcenteret både kender og møder, de forventninger jeres kunder har.

Læs mere »

Foredrag

Vi har igennem en lang årrække analyseret, rådgivet og trænet det meste af detail- og restaurationsbranchen i Norden især, men også i resten af Europa om gode kundeoplevelser.

Ring på tlf. +45 8933 7070 hvis du vil vide mere

Markedsundersøgelse

Ved hjælp af en moderne og intuitiv brugergrænseflade har I mulighed for at dykke ned i enkelte områder af forretningen og sammenligne distrikter, regioner eller lande.

Ring på tlf. +45 8933 7070 hvis du vil vide mere